EERO HEIMOLINNA

NEUVOTTELUKOULUTUKSEEN KESKITTYNEEN NEGORA OY:N PERUSTAJA JA PÄÄKOULUTTAJA. KOKEMUSTA NEUVOTTELIJOIDEN VALMENTAMISESTA JA KOULUTTAMISESTA JO YLI 15 VUOTTA.

 

 

Eero Heimolinna on toiminut parikymmentä vuotta vastuullisena työmarkkinaneuvottelijana. Hän on ollut Helsingin yliopiston oikeustieteellisen ja valtiotieteellisen tiedekunnan) neuvottelukouluttaja lähes kymmenen vuotta. Hän on toiminut vierailevana kouluttajana Turun yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Heimolinna on useiden organisaatioiden neuvottelukonsultti ja kouluttaja. Hän  on OTK Helsingin yliopistosta ja hänellä on jatko-opintoja HKKK:ssa. Hän kirjoittaa suosittuja neuvotteluteoriaa ja -käytäntöä käsitteleviä kuukausikolumneja.

MARKKU SILVENNOINEN

KIRJOITTANUT KIRJOJA VERKOSTOITUMISESTA JA VUOROVAIKUTUKSESTA, SEKÄ MENESTYSTEOKSEN "ONNISTU ALAISENA - NÄIN JOHDAN ESIMIESTÄNI JA ITSEÄNI".

 

Markku Silvennoinen on ollut pitkäaikainen Suomen Lähi- ja Perushoitajaliiton pääsihteeri. Hän on hallintonotaari Tampereen yliopistosta sekä Yritysvalmennuksen ja Wiltrainin sertifioima kouluttaja. Hän on kirjoittanut mm. kirjat: Löydä aarteesi – verkostoidu (2008) ja Onnistu alaisena – näin johdan esimiestäni (2006).

TAPIO WALLIN

OIKEAN TEKEMINEN EI OLE VAIKEAA.

OIKEAN TIETÄMINEN ON.

 

Tapio Wallinilla on vuosien kokemus valtakunnantason työmarkkinaneuvottelijana. Hän on yksityisen ja julkisen sektorin palkkausjärjestelmien kehittäjä ja soveltaja, joka on toiminut organisaatioiden välisten ristiriitojen sovittelutehtävissä. Kirjoittanut kirjan ”Illuusiosta todelliseen, opas työn vaativuuden arviointijärjestelmän kehittämiseksi”.

 

LUETTAVAA

Hovard Raiffa: ”Negotiation Analysis” (2002). Neuvotteluteorian ja -taidon perusteos.

 

Roger Fisher & William Ury: ”Getting to YES” (1984) ja “Getting past NO” (1991). Eniten maailmassa myyty kirjapari, joka jokaisen on pakko lukea.

 

David Lax &James Sebenius: “The manager as Negotiator” (1986). Neuvotteluteorian ja –käytännön toinen perusteos.

 

Max Bazerman & Margaret Neale: ”Negotiating Rationally”. Täynnä uusia ja hyödyllisiä ideoita.

 

Deepak Malhotra & Max Bazerman: ”Negotiation GENIUS”(2007). Kuuluu parhaimpien ja käytännöllisimpien neuvotteluoppaiden joukkoon.

 

William Breslin & Jeffrey Rubin: “Negotiation Theory and  Practice” (1999). Artikkelikokoelma kaikilta neuvottelujen osa-alueilta.

 

© NEGORA 2018